Betalen & betaalwijze

Betalen

Bij ons kunt u eenvoudig en veilig betalen via diverse betaalmethoden. We bieden een aantal populaire opties aan om uw bestelling soepel af te rekenen:

Handmatige betaling

Betaal via handmatige betaling. Na bestellen op de website ontvang je automatisch een mail. In deze mail staat het IBAN rekeningnummer en de naam van ons moederbedrijf. Maak handmatig het bedrag over dat staat in de mail. Vermeld bij het betalingskenmerk je ordernummer. LET OP: vermeld hier NOOIT de producten die je besteld hebt, dit kan zorgen voor problemen bij de bank.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en wordt ook veel gebruikt in andere Europese landen. Het werkt op basis van directe overboeking van uw bankrekening. Met SOFORT Banking kunt u gemakkelijk en veilig uw betaling afronden zonder dat u extra accounts hoeft aan te maken.

Bancontact

Voor onze Belgische klanten bieden we de mogelijkheid om te betalen via Bancontact. Dit is een veelgebruikte betaalmethode waarmee u snel en veilig kunt betalen. U wordt automatisch doorgestuurd naar uw eigen bankomgeving om de betaling te voltooien.

Giropay

Voor klanten in Duitsland is er de optie om te betalen met Giropay. Giropay werkt vergelijkbaar met SOFORT Banking en stelt u in staat om uw betaling direct vanaf uw bankrekening te doen. Het is een betrouwbare en snelle betaalmethode.

We hechten veel belang aan de veiligheid van uw betalingen en zorgen ervoor dat al uw gegevens veilig worden verwerkt. Kies de betaalmethode die het beste bij u past en geniet van een moeiteloze transactie.