Veelgestelde vragen

Wordt mijn bestelling discreet verzonden?

Al onze bestellingen worden discreet verzonden in een neutrale bubbel enveloppe of verzenddoos. Ook het rekeningafschrift is onder een neutrale naam en dus niet te herleiden naar onze website. Niemand ziet vanaf de buitenkant wat er in uw pakketje zit!

Wat zegt de wet over research chemicals?

Klassieke drugs staan in de Opiumwet. Daarom is het illegaal om deze drugs te maken, kopen of verkopen. Research chemicals vallen onder de Warenwet. Dit betekend dat het maken, kopen en verkopen gewoon legaal is volgens de wet. Het valt onder dezelfde wet als bijvoorbeeld shampoo en parfum. Natuurlijk moeten wij ons ook binnen de Warenwet aan bepaalde regels houden. Daarom vind u op al onze producten een duidelijk etiket waar de gevaren van de stoffen op staan (net als bij shampoo bijvoorbeeld: bij contact met de ogen goed uitspoelen). Daarnaast vermelden wij altijd dat onze producten niet bedoeld zijn voor menselijke consumptie maar uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden. 

Hoe weet ik dat jullie website betrouwbaar is?

Onder onze producten vind je een heleboel reviews van klanten van Space Express. Daarnaast is er een mooi stuk geschreven door Chemviewer, neem vooral een kijkje! https://chemviewer.com/listing/space-express-nl/

Hoe betaal ik mijn bestelling?

Betaling is op dit moment helaas alleen mogelijk via een directe bankoverschrijving. Wij doen ons uiterste best om snel de andere betaalmethoden ook weer aan te kunnen bieden, zoals u gewend bent. 

Wat als ik niet tevreden ben met mijn product?

Wij doen ons uiterste best om top kwaliteit te leveren, mocht er onverhoopt toch iets zijn waar je niet tevreden over bent, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij kunnen zoeken naar een gepaste oplossing.

 

Een andere vraag? Stuur ons een mail of gebruik het contactformulier op de website!